Ads Top

Τα 5 αγαπημένα μου προιόντα λάμψης - highlighters!


Ένα απο τα μεγαλύτερα hashtags του Instagram είναι το #glow. Οι λάμψεις υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, τα τελευταία χρόνια όμως έχουν γίνει ένα από τα μεγαλύτερα trends. Η μανία αυτή έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, και έφτασε το σημείο όπου πολλοί έκαναν το μακιγιάζ τους χρησιμοποιώντας μονάχα highlighters.


Όπως καταλαβαίνεις τα highlighters καθιερώθηκαν ως ένα must have κομμάτι του μακιγιάζ. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία στην αγορά που μεγαλώνει καθημερινά. Σίγουρα το να επιλέξεις ένα μονάχα είναι δύσκολο. Μην ανησυχείς όμως γιατί στο σημερινό μου post, σου έχω τα αγαπημένα μου highlighters και ο λόγος που τα λατρεύω τόσο πολύ!


Δες παρακάτω τα καλύτερα highlighters




Inglot -HD Highlighter Trio 103



Ένα από τα αγαπημένα μου highlighter είναι με διαφορά αυτό! Το HD Trio highlighter 103 από τα Inglot. Όπως βλέπεις στην φωτογραφία έχει τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, ξεκινώντας από μια πιο ανοιχτή και καταλήγει σε ένα σκούρο bronze χρώμα. Ένας απο τους λόγους που το λατρεύω τόσο πολύ, σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις και τους τρεις χρωματισμούς μαζί ή το κάθε ένα ξεχωριστά. Δημιουργώντας έτσι όσους συνδυασμούς θές!

PRO TIP: Ένα μικρο μυστικό για να το χρησιμοποιήσεις είναι, να περάσεις με το πινέλο σου κατακόρυφα και να μαζέψεις και τις τρεις αποχρώσεις, χωρίς να τις ενώσεις μεταξύ τους, και να το απλώσεις. Έτσι ο πιο ανοιχτός χρωματισμός θα τονίσει τα ζυγωματικά σου ενώ τα άλλα δυο χρώματα θα σου δώσουν το αποτέλεσμα μιας ηλιοκαμένης επιδερμίδας!




Estee Lauder - Bronze Goddess 

Ένα σχετικά καινούργιο highlighter που λάτρεψα αμέσως είναι το highlighter της Estee Lauder, απο το Bronze Goddess collection. Το highlighter αυτό είναι μια χρυσή απόχρωση που ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους χρωματισμούς επιδερμίδας. Η φόρμουλα της, θα έλεγα είναι πιο μεταλλική με μικρά sparkles που φαίνονται απίθανα τόσο στις φωτογραφίες όσο και στην πραγματικότητα!  Πέρα από το απίθανο αποτέλεσμα που σου δίνει αυτό το highlight, εξίσου απίθανο είναι το design του!


PRO TIP: Το συγκεκριμένο highlight, έχω διαπιστώσει ότι απλώνετε καλύτερα με ένα πιο fluffy πινέλο, ιδανικό για blending, όπως το αγαπημένο μου 6ss από τα Inglot.





CheriGlow - Golden Wings & Champagne Dreams

Το CheriGlow είναι ένα καινούργιο λατρεμένο brand του Instagram. Μονάχα το όνομα του να κοιτάξεις, περιέχει την λέξη glow που αμέσως σε παραπέμπει σε κάτι με highlighters. Το brand αυτό το δοκιμάσω από περιέργεια και με την πρώτη δοκιμή έγινα αμέσως λάτρης, πιστεύω ότι έχει μερικά απο τα καλύτερα highlighters τις αγοράς! Έχουν μια τεράστια ποικιλία από πολύ μοναδικούς χρωματισμούς, με πολύ έξυπνα ονόματα.

Τα αγαπημένα μου αυτη την στιγμή είναι το Champagne Dreams και το Golden Wings. Όπως βλέπεις και τα swatches πιο πάνω είναι και τα δύο απίθανα! Το Champagne Dreams είναι ένα παρα πολύ άσπρο highlighter μέχρι να το απλώσεις, γίνεται αμέσως χρυσό. Το Golden wings από την άλλη, είναι ένα highlighter με πίο ροδακινή απόχρωση με ανάμειξη χρυσού. 

PRO TIP: Τα highlighters αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν σκιές στο μάτι. Ανάμιξε λίγο duraline και μετά άπλωσε τα στο μάτι. Το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό. Αν θες να δοκιμάσεις και εσύ αυτά τα highlighters, χρρησιμοποίησε το κουπόνι "xaritenaxox" για 15% έκπτωση στο checkout! 





Inglot - HD Highlighter(s)

Αν θέλεις ένα highlight πιο διακριτικό, το οποιο θα σου δώσει μια φυσική λάμψη, τότε μπορείς να επιλέξεις μια από τις καινούργιες αποχρώσεις HD highlight του Inglot. Τα HD Highlights είναι τέσσερις καινούργιες αποχρώσεις με μια μεταλλική υφή που φαίνονται καταπληκτικά τόσο στις φωτογραφίες όσο και στην πραγματικότητα. Οι χρωματισμοί τους χωρίζονται μεταξύ ψυχρών και θερμών τόνων, έτσι μπορείς πολύ εύκολα να βρεις τον χρωματισμό ο οποίος είναι καταλληλότερος για εσένα!


PRO TIP: Αν έχεις πιο σταράτη ή πιο σκούρα επιδερμίδα, σου προτείνω να δοκιμάσεις την απόχρωση 153. Το HD Highlight 153, είναι μια πιο χρυσο - ροδακινή απόχρωση που blendαρετε υπέροχα. Είναι η ιδανική απόχρωση για να σου δώσει μια πολύ φυσική λάμψη, κατάλληλη για καθε μέρα!





Technic - Prism Rainbow

Αυτό το highlight το αγόρασα πρόσφατα, και κέρδισε την θέση του σε αυτή την λίστα αμέσως! Όπως βλέπεις το σχέδιο του παρομοιάζει σε αυτό του ουράνιου τόξου και προκειμένου να το απλώσεις οι χρωματισμοί αυτοί αναμειγνύονται μεταξύ τους και έχουν ένα πιο holographic effect. Μπορείς να αναμίξεις μονάχα συγκεκριμένα χρώματα μεταξύ τους ή ακόμη και να φορέσεις το κάθε ένα μόνο του. Σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα χρωματισμό που μπορείς να φορέσεις την μέρα ή την νύχτα. Και το καλύτερο, το highlight αυτό έχει μια πάρα πολύ οικονομική τιμή και καταπληκτική ποιότητα! 



PRO TIP: Για το καλύτερο αποτέλεσμα σου συνιστώ να χρησιμοποιήσεις ένα πινέλο βεντάλια για να συλλέξεις το προϊόν και ύστερα να το απλώσεις με κάθετες ή οριζόντιες κινήσεις (ανάλογα με τι συνδυασμό θέλεις να δημιουργήσεις)



NYX Cosmetics- Ice Queen

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προϊόντα της NYX, είναι η Highlight & Contour παλέτα τους. Η παλέτα αυτή είναι επική. Το αγαπημένο μου από όλα, είναι το πρώτο highlight με όνομα Ice queen, το οποίο είναι πιο άσπρο με ρόζ υπότονους. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο έντονο όσο θα νομίζεις το χρώματα αυτό, σου δίνει μια πολύ φυσική και ελαφριά λάμψη, που κατά την γνώμη μου είναι ιδανική για την μέρα


PRO TIP: Για πιο φυσικό αποτέλεσμα άπλωσε το με ένα πινέλο βεντάλια. Αν θες το αποτέλεσμα να είναι λίγο πιο δραματικό σου προτείνω να βρέξεις λίγο το πινέλο σου και να το απλώσεις.


Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιό είναι
το δικό σου αγαπημένο highlighter!

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.