Ads Top

4+1 εύκολα κόλπα μακιγιάζ για τις κοπέλες που φοράνε γυαλιά! (μέρος β᾽)



Τα γυαλιά όρασης, είναι μέρος της καθημερινότητας για πάρα πολλές κοπέλες δυστυχώς αρκετές νιώθουν ότι πρέπει να επιλέξουν μεταξύ των γυαλιών τους, τα οποία τους είναι απαραίτητα ή του μακιγιάζ! 

Αν και εσύ αντιμετωπίζεις αυτό το δίλημμα, και δεν ξέρεις πιο από τα δύο να θυσιάσεις, μην αγχώνεσαι άλλο. Στο σημερινό μου post σου έχω το δεύτερο μέρος, με περισσότερα κόλπα στο μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις, όταν φορείς τα γυαλιά σου. 

Δες πιο κάτω όλα τα κόλπα 



Δώσε σχήμα στα φρύδια σου

Τα φρύδια σου πολλές φορές κρύβονται πίσω από τον σκελετό των γυαλιών σου. Με αποτέλεσμα το επίκεντρο του προσώπου σου είναι τα γυαλιά και δεν υπάρχει μια ισορροπία. Αυτό που σου προτείνω είναι να δώσεις σχήμα και να αναδείξεις τα φρύδια σου, με ένα μολύβι ἠ λίγη σκιά.




Φόρα (έντονο) κραγιόν


Ένα ακόμη εύκολο και γρήγορο κόλπο, είναι να δώσεις περισσότερη ένταση στα χείλη σου. Κάποιες φορές τα μάτια σου χάνονται μέσα από τους φακούς και σου είναι δύσκολο πολλές φορές να τα αναδείξεις, ιδίως σε καθημερινή βάση. 

Για αυτό και εγώ σου προτείνω, να δώσεις περισσότερη σημασία και ένταση στα χείλη σου και να αφήσεις τα μάτια σου πιο φυσικά ή σχημάτισε μονάχα ένα wing eyeliner. Το κραγιόν σου μπορεί να είναι κρεμώδες, glossy ή ακόμη και ένα σκούρο matte. Μην φοβάσαι να παίξεις με τους χρωματισμούς, όσο πιο έντονο τόσο το καλύτερο!






Χρησιμοποιήσε το κατάλληλο foundation

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε συνήθως όταν φοράμε γυαλιά, είναι το ότι το foundation μας (κυρίως στην μύτη) φεύγει και μεταφέρετε πάνω στον σκελετό των γυαλιών μας. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι, να χρησιμοποιήσεις ένα foundation το οποίο η φόρμουλα του είναι long lasting. Τα foundation αυτά, ως συνήθως έχουν ένα matte αποτέλεσμα, το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρείτε περισσότερο. 





Βάζε πάντα primer

Για τις κοπέλες που δεν φοράνε foundation, και ως καθημερινό προϊόν χρησιμοποιούν μονάχα πούδρα, σου συνιστώ να βάλεις λίγο primer (βάση) στην μύτη σου και μετα από πάνω την πούδρα σου. Έτσι με το κόλπο αυτό, θα διατηρηθεί περισσότερη ώρα η πούδρα στην περιοχή της μύτης και δεν θα μεταφερθεί όλη πάνω στα γυαλιά σου. Επίσης θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα γυαλιά σου στην θέση τους, χωρίς να γλιστράνε προς τα κάτω.



Καθαριότητα πάνω απο όλα

Ωραία είναι τα μυστικά με το πως να χρησιμοποιείς το μακιγιάζ για να φοράς τα γυαλιά σου και να δείχνεις flawless αλλά το πιο σημαντικό hack είναι το να ξεβγάζεις το μακιγιάζ. Ο λόγος είναι προφανές, αν δεν ξεβγάλεις το μακιγιάζ σας κινδυνεύεις από κάποιο ερεθισμό στο μάτι ή ακόμη και μόλυνση

Η μάσκαρα σας όπως και το μολύβι/eyeliner ματιών σας δεν πρέπει να τα μοιράζεις με κανέναν. Και κάτι τελευταίο, μετά από ένα χρονικό διάστημα να πετάς τα προϊόντα αυτά και να αγοράζεις καινούργια. Ιδικά σε περιπτώσεις που βλέπεις ότι το χρώμα έχει αλλοιωθεί ή άρχισε να μυρίζει παράξενα.


Θες να δείς και άλλα κόλπα;
Δες το πρώτο μέρος εδώ!

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.