Ads Top

Μάθε και εσύ πως να χρησιμοποιήσεις τα καλλυντικά σου μέχρι και την τελευταία σταγόνα!

Τα προϊόντα μακιγιάζ, όπως όλα τα άλλα προϊόντα, έχουν ημερομηνία λήξης και μετά από ένα χρονικό διάστημα πρέπει να τα πετάς. Υπάρχουν όμως και κάποιες περιπτώσεις όπου ένα προϊόν, δεν έχει φτάσει την ημερομηνία λήξης του και όμως σου φαίνεται πως έχει τελειώσει

Μην το πετάξεις ακόμη γιατί υπάρχουν ακόμα λίγες σταγόνες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Στο σημερινό μου post, σου έχω πέντε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να χρησιμοποιήσεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τα μακιγιάζ σου.


Δες πιο κάτω τους τρόπους που σου προτείνω 


Μάσκαρα

Αν έχεις λιγότερο από τρεις μήνες (δες εδώ πότε πρέπει να πετάξεις τα μακιγιάζ σου) που αγόρασες την μάσκαρα σου και αυτή φαίνεται πως είναι προς το τέλος της, μην την πετάξεις χωρίς πρώτα να δοκιμάσεις αυτό το κόλπο

Σε ένα ποτήρι βραστό νερό, βάλε μέσα την μάσκαρα σου και άφησε την για λίγο. Αρκετό από το προϊόν, βρίσκεται κολλημένο στις άκρες του σωληναρίου, το κόλπο αυτό σε βοηθά να το ῾ξεκολλήσεις῾ και να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μάσκαρα σου μέχρι και την τελευταία σταγόνα.



Liquid lipsticks

Τα liquid lipsticks είναι τα κραγιον τα οποία έρχονται σε υγρή μορφή και στεγνώνουν matte. Αν είσαι όπως εμένα, θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο που δεν σταματάς να το χρησιμοποιείς μέχρι που μια μέρα δεν μπορείς να βγάλεις τίποτα παρόλο που βλέπεις ότι υπάρχει ακόμη προϊόν στο εσωτερικό του.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις το πλαστικό προστατευτικό του και έτσι θα μπορείς να φτάσεις το προϊόν που βρίσκεται στις άκρες



Κραγιόν

Πόσες φορές το αγαπημένο σου κραγιόν φτάνει στο τέλος του και δεν το χρησιμοποιείς για να μην σου τελειώσει; Σου έχω την λύση, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μικρή σπάτουλα και ένα μικρό δοχείο. Με την σπάτουλα αφαίρεσε όλο το κραγιόν και μετέφερε το στο δοχείο. Έτσι τώρα μπορείς να ξαναβάλεις το κραγιόν σου άφοβα!




Eyeliner gel και υγρές σκιές

Τα προϊόντα, τα οποία έρχονται σε μορφή gel, όπως το eyeliner και οι υγρές σκιές, στεγνώνουν με το πέρασμα του χρόνου. Αν δεν τους δώσεις την κατάλληλη προσοχή για λίγο καιρό ή καταλάθος τα ξέχασες ανοικτά, τοτε σίγουρα σου έχουν στεγνώσει. 

Αν αντιμετωπίζεις και εσύ κάτι τέτοιο, μην πετάξεις το gel σου πριν δοκιμάσεις αυτό το έξυπνο κόλπο. Πολύ απλά, βάλε  λίγες σταγόνες duraline μέσα στο gel σου και ανακάτεψε το. Το αποτέλεσμα θα είναι σαν καινούργιο!




Foundations και concealers

Τα περισσότερα υγρά προϊόντα έρχονται σε συσκευασίες, οι οποίες δυστυχώς κρατούν μεγάλη ποσότητα προϊόντος στο εσωτερικό τους. Για τον λόγο αυτό, εσύ νομίζεις ότι σου έχει τελειώσει μιας και δεν μπορείς να βγάλεις περισσότερο, ενω στην πραγματικότητα υπάρχει αρκετό προιόν για 1-2 χρήσεις ακόμη.  Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφαιρέσεις το πάνω μέρος με ένα ψαλίδι και να βγάλεις προς έξω όσο προιόν έχει απομείνει. 


Αν σου άρεσε αυτό το post,
δες και άλλα κόλπα εδώ!

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.