Ads Top

Μάθε τα πάντα για την καινούργια Italian Kiss Collection των καταστημάτων Inglot!

Το Inglot ποτέ δεν σταματά να με εντυπωσιάζει με την ποιότητα των προϊόντων του και το πόσο keep up είναι με τα διάφορα trends. Συνεχώς λανσάρουν καινούργια προϊόντα και εργαλεία μακιγιάζ που βοηθούν τόσο τους επαγγελματίες αλλά και τους beauty addicts, να πετύχουν οποιοδήποτε μακιγιάζ σκεφτούν.

Τώρα έχουν λανσάρει μια ολοκαίνουργια κολεξιόν, την οποία περίμενα από την πρώτη μέρα που το έμαθα. Η καινούργια κολεξιόν των καταστημάτων Inglot, ονομάζεται Italian Kiss. Αν θες να μάθεις, τι καινούργια προϊόντα συμπεριλαμβάνει αυτή η κολεξιόν, τότε συνέχισε το διάβασμα... 


Δες παρακάτω όλες τις λεπτομέρειές τα καινούργια προϊόντα



5 καινούργιες σκιές

Η καινούργια κολεξιόν συμπεριλαμβάνει 5 καινούργιους matte χρωματισμούς σκιών. Οι σκιές αυτές είναι ιδανικές για πιο φθινοπωρινά μακιγιάζ. Τα χρώματα όπως πάντα είναι πολύ intense! Οι σκιές αυτές είναι μέρος του freedom system, το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσεις την δική σου παλέτα, με τους αγαπημένους σου χρωματισμούς.

Τα καταστήματα Inglot, πριν από καιρό λάνσαραν την Spice up Collection, με δέκα χρωματισμούς με καινούργια φόρμουλα. Την φόρμουλα αυτή, προσωπικά την λατρεύω για τον λόγο ότι, μιας και είμαι πολύ λιπαρή πρέπει απαραίτητα να βάζω βάση προκειμένου να μου διατηρηθεί το μακιγιάζ ματιών. Με αυτή την επαναστατική φόρμουλα, οι σκιές έχουν μια πιο βουτυρώδης υφή που όταν τις βάζεις στα μάτια σου με ή χωρίς βάση αυτές πάλι διατηρούνται για ώρες!



3 καινούργια Amc Gel Eyeliners

Το Amc Gel Eyeliner 77, το έχω αναφέρει πολλές φορές στο blog μου, είναι ένα πολύ πλούσιο μαύρο χρώμα, που έρχεται σε μορφή gel. Όλα τα Amc Gel Eyeliners, είναι κρεμώδες και όταν στεγνώσουν, διατηρούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να αλλοιωθούν καθόλου. Είναι καταπληκτικά προϊόντα, ειδικά αν είσαι πολύ λιπαρή και τα πλείστες προϊόντα που χρησιμοποιείς, μεταφέρονται στην μπανάνα του ματιού σου. Στην Italian Kiss Collection, έχουν λανσάρει τρεις καινούργιους χρωματισμούς, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για εμάς τις μελαχρινές!



11 καινούργια HD Lip Τints 

Το πόσο αγαπώ αυτά τα κραγιόν είναι σίγουρο, μιας και αν έτυχε να σου κάνω ποτέ το μακιγιάζ σου, είναι αυτά που χρησιμοποιώ! Τα HD Lip tints είναι υγρά κραγιόν που έχουν την ιδιότητα να στεγνώνουν matte και να διατηρούνται για ώρες ατελείωτες. Ένας από τους κύριους λόγους που τα λατρεύω είναι ότι δεν μουτζουρώνεσαι όταν τα φοράς, ούτε μεταφέρονται στο ποτήρι σου όταν πίνεις ή όταν τρως.

Στην Italian Kiss Collection, έχουν λανσάρει ΌΧΙ ένα άλλα 11 καινούργια κραγιόν με υπέροχους χειμωνιάτικους χρωματισμούς για όλα τα γούστα. Αν είσαι λάτρης των nude και καφέ χρωματισμών, τότε θα τα λατρέψεις αμέσως μιας και υπάρχουν πολλές τέτοιες αποχρώσεις.



3 καινούργιες ψεύτικες βλεφαρίδες

Στα καταστήματα Inglot μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία από ψεύτικες βλεφαρίδες, κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις ακόμη και για τα καρναβάλια. Οι περισσότερες ψεύτικες βλεφαρίδες είναι διαθέσιμες σε συνθετική τρίχα όπως και φυσική.

Στην καινούργια κολεξιόν τους έχουν λανσάρει τρεις καινούργιες βλεφαρίδες, στην οποία οι δυο είναι κατασκευασμένες από συνθετική τρίχα και η άλλη από φυσική. Είναι κατάλληλες για να δώσουν ένα πιο δραματικό και full εφέ, ιδανικό τώρα που κοντεύουν τα Χριστούγεννα. Και το καλύτερο, μπορείς να τις  χρησιμοποιήσεις περισσότερο από μια φορά.



Αυτά από εμένα σήμερα,
εσύ ποιο από όλα αυτά θες να δοκιμάσεις πρώτα;

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.