Ads Top

Καλοκαιρινή πρόταση για μακιγιάζ εμπνευσμένο από την Selena Gomez και πως να την πετύχεις!


Αυτό το καλοκαίρι, θα δεις ότι οι χρωματισμοί στο μακιγιάζ έχουν αλλάξει, έχουν γίνει πιο χρωματιστοί, πιο ροζ θα έλεγα εγώ! Μπορεί το πιο γήινο όπως και το πιο μπρονζέ μακιγιάζ, να είναι για όλους μας, η πρώτη επιλογή κάθε καλοκαίρι αλλά σου προτείνω να βγεις από την ζώνη ασφαλείας σου, όσο αφορά το μακιγιάζ, και να τολμήσεις κάτι πιο διαφορετικό, πιο χρωματιστό.

Στο σημερινό μου post, σου έχω μια καταπληκτική ιδέα με ένα πιο τολμηρό ροζ μακιγιάζ. Το μακιγιάζ αυτό, είναι εμπνευσμένο  από το ροζ smokey eye, που φορούσε η Selena Gomez στο φετινό Met Gala. Αν θες να δεις βήμα προς βήμα πως να το δημιουργήσεις όπως και ποια προϊόντα χρησιμοποίησα.


Δες παρακάτω




Το μακιγιάζ αυτό είναι πάρα πολύ εύκολο στο να δημιουργηθεί. Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα είναι δυο Trio Eyeshadows από τα Inglot 123 & 124, και το Amc Pure Pigment 125.

Αρχικά έβαλα σε όλο το κινητό βλέφαρο μια μπεζ σκιά. Στην συνέχεια, στην μπανάνα του ματιού έβαλα την Trio Eyeshadow 123, η οποία είναι μια κοραλο - πορτοκαλιά σκιά, και την άνοιξα πολύ καλά προς τα πάνω.

Στην συνέχεια πήρα την Trio Eyeshadow 124, η οποία είναι στις πιο ροζ αποχρώσεις. Την συγκεκριμένη σκιά την έβαλα πάνω στην εξωτερική γωνία του ματιού, όπου θέλω να δώσω έμφαση, και την άνοιξα προς τα μέσα.


Στην κάτω γραμμή της βλεφαρίδας, τοποθέτησα τις ίδιες σκιές με την πιο ροζ σκιά προς τα έξω και την πιο πορτοκαλιά προς το εσωτερικό του ματιού. Στο waterline, έβαλα ένα μπεζ μολύβι. Και σαν τελευταίο βήμα, πήρα το Amc Pure pigment 125, το οποίο είναι πάλι σε ροζ απόχρωση, και το έβαλα πάνω στο κινητό βλέφαρο. Και φυσικά μπόλικη μάσκαρα!

Στο μακιγιάζ αυτό δεν έβαλα καθόλου eyeliner, κάτι που εννοείτε μπορείς να βάλεις. Θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις να βάλεις ένα μοβ eyeliner παρα μαύρο!



Αυτά από εμένα σήμερα,
αν θες να βρείς περισσότερα tutorials, κοίταξε εδώ!

Φιλιά πολλά!
Angelique Xaritena



More credits: Το συγκεκριμένο μακιγιάζ τελειοποιήθηκε χάρις την βοήθεια της Ντανιέλας Θρασυβουλιδου, η οποία είχε και την καταπληκτική ιδέα για το pigment!





Powered by Blogger.