Ads Top

Μάθε τα πάντα για τις αγαπημένες 3D βλεφαρίδες που όλες χρησιμοποιούν στο Instagram!

Οι βλεφαρίδες είναι η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, το απογειώνει και το κάνει πολύ πιο εντυπωσιακό. Εδώ και λίγο καιρό είχα ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram, φορώντας ένα σετ καινούργιων ψεύτικων βλεφαρίδων. Οι βλεφαρίδες αυτές έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Υπάρχει μια τεράστια γκάμα από επιλογές όσο αφορά τις ψεύτικες βλεφαρίδες, λίγες όμως είναι αυτές που θα σου δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα, σε πολύ προσιτή τιμή. Στο σημερινό μου post, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις βλεφαρίδες που θεωρώ ανώτερες και γιατί τις λατρεύω τόσο πολύ.

Δες πιο κάτω τα πάντα για τις αγαπημένες μου ψεύτικες βλεφαρίδες



Το Brand

Το brand αυτό, το βρήκα καταλάθος μια μέρα στο Instagram. Ένα από τα πιο σωστά μου λάθη. Το CheriGlow Cosmetics έχουν την έδρα τους στην Αμερική. Είναι προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται στο χέρι (hand made) και το καλύτερο από όλα, δεν τεστάρονται στα ζώα.

Η δημιουργός των CheriGlow Cosmetics, είχε πάντοτε λατρεία με τα highlighters. Δυστυχώς, το έβρισκε αρκετά δύσκολο να βρει ένα σε χαμηλή τιμή, άριστη ποιότητα και προπάντων να είναι φιλική προς τα ζώα. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει την δική της. Και από εκεί η σειρά προϊόντων εξελίχτηκε σε αυτό που βλέπεις σήμερα.



Lashes


Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν διστακτική να αγοράσω και έτσι η πρώτη μου παραγγελία ήταν σχετικά μικρή. Παράγγειλα μονάχα 2 σετ βλεφαρίδων, γιατί λάτρεψα τις φωτογραφίες. Ήταν αυτό που έψαχνα εκείνο το διάστημα, κάτι πιο δραματικό άλλα παράλληλα πιο φυσικό.

Υπάρχουν 14 διαφορετικά σχέδια βλεφαρίδων που μπορείς να επιλέξεις, ανάλογα με την περίσταση σου. Υπάρχουν οι πολύ δραματικές βλεφαρίδες άλλα και αυτές που μπορούν φορεθούν καθημερινά

Οι βλεφαρίδες αυτές όπως θα δεις πιο κάτω, για πολλούς λόγους είναι οι αγαπημένες μου. Αλλά ένας από τους αρχικούς λόγους που αποφάσισα να τις αγοράσω, ήταν η πολύ χαμηλή τιμή τους. Για καιρό τώρα έψαχνα τέτοιας ποιότητας βλεφαρίδες άλλα ποτέ δεν τις βρήκα σε τόσο χαμηλή τιμή. 



Διαφορά με τις άλλες βλεφαρίδες

Αν κοιτάξεις τις κοντινές φωτογραφίες θα καταλάβεις σε τι διαφέρουν από τις συνηθισμένες βλεφαρίδες που βρίσκεις σε διάφορα καταστήματα. Οι περισσότερες βλεφαρίδες που βρίσκουμε στα καταστήματα είναι συνθετικές, μονοκόμματες και έχουν ένα πιο γυαλιστερό αποτέλεσμα. Τις περισσότερες τις φοράς για μόνο μια φορά και μετά τις πετάς. Λόγο των υλικών, που χρησιμοποιήθηκαν για να κατασκευαστούν οι βλεφαρίδες αυτές, είναι αρκετά βαρετές και τις νιώθεις άβολα καθόλη την διάρκεια που τις φοράς.

Σε αντίθεση οι βλεφαρίδες του Cheriglow Cosmetics είναι τρισδιάστατες (3d) και κατασκευασμένες από φυσική τρίχα. Αυτές οι ιδιότητες τους, κάνουν τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο φυσικές και όταν τις φοράς ενώνονται ομοιόμορφα με τις δικές σου. Επίσης θα προσέξεις πως όλες οι βλεφαρίδες έχουν μια ομοιόμορφη καμπύλη δίνοντας σου ένα full effect και πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα!



Η ποιότητα 


Η ποιότητα των βλεφαρίδων αυτών είναι εξωπραγματική. Όλες οι βλεφαρίδες είναι υποαλλεργικές, δεν πειραματίζονται, ούτε σκοτώνονται ζώα προκείμενου να δημιουργηθούν και η δημιουργία τους δεν περιλαμβάνει χημικές διαδικασίες. Η ποιότητα των βλεφαρίδων οφείλετε και στο γεγονός ότι φτιάχνονται στο χέρι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να κοιτάξεις εδώ!

Όλες οι βλεφαρίδες είναι πολύ καλοφτιαγμενες και η διάρκεια ζωής τους θα σε αφήσει έκπληκτη, με την σωστή φροντίδα μπορείς να τις φορέσεις περισσότερες από 25 φορές! Επίσης είναι πάρα πολύ ελαφριές, μιας και είναι από φυσική τρίχα, και έτσι μπορείς να τις φοράς για ώρες χωρίς να σε ενοχλούν ή να ερεθίζουν τα μάτια σου. Δεν καταλάβεις καν ότι τις έχεις πάνω σου!



The package 

Το πακέτο ενός προϊόντος, για εμένα προσωπικά, είναι πολύ σημαντικό και το κουτί των βλεφαρίδων αυτών είναι εκθαμβωτικό. Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, είναι γεμάτο από χρυσά sparkles και τυπωμένο με μαύρα γράμματα το σλόγκαν της σειράς A day without lashes is a day wasted.

Το κουτί αυτό έχει μαγνήτη για να το ανοίγεις και να το κλείνεις, έτσι ώστε να είναι καλά ασφαλισμένες οι βλεφαρίδες σου. Μετά από κάθε χρήση, τις φυλάς πίσω στο κουτί τους και έτσι δεν μαζεύουν σκόνη και διατηρούνται μέχρι την επόμενη φορά που θα τις ξαναφορέσεις


Θες να δεις περισσότερα reviews 
για τα CheriGlow Cosmetics;

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena


Υ.Γ Αν θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις τις βλεφαρίδες αυτές για να δεις από κοντά γιατί τις λατρεύω τόσο. Μπορείς να μπεις στην ιστοσελίδα εδώ και να τις παραγγείλεις. Επίσης μην ξεχάσεις στο checkout να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι μου ᾽xaritenaxox᾽ για έκπτωση 15%
Powered by Blogger.