Ads Top

Μάθε ποια είναι τα βασικά διορθωτικά concealers και ποιό είναι πιο κατάλληλο για εσένα!

Τα διορθωτικά concealers, υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια στον κόσμο του μακιγιάζ. Πολλοί επαγγελματίες τα χρησιμοποιούν, προκειμένου να διορθώσουν πολλά προβλήματα που εμφανίζει ένα πρόσωπο, όπως η ακμή και οι μαύρη κύκλοι κάτω από τα μάτια.

Υπάρχουν όμως τόσα χρώματα εκεί έξω, που είμαι σίγουρη, μπερδεύουν αρκετούς. Αν και εσύ αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα, μην ανησυχείς άλλο. Στο σημερινό μου post, σου ετοίμασα ένα οδηγό με τα πιο κύρια διορθωτικά concealers, που θα σε βοηθήσει να βρεις ποιο διορθωτικό concealer είναι καταλληλότερο για εσένα. 


Δες παρακάτω τα τρία βασικά διορθωτικά concealers


Ροδακινή

Μια κατηγορία από διορθωτικά concealers είναι τα πιο ροδακινί ή salmon (χρώμα του σολομού) concealers. Οι χρωματισμοί αυτοί έχουν μια ανάμιξη από κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα, τα οποία στον χρωματικό κύκλο είναι απέναντι από τα μπλε, μοβ και πράσινα χρώματα. Έτσι τα διορθωτικά concealers με πιο ροδακινί ή salmon απόχρωση, είναι ιδανικά στο να εξουδετερώσουν τους μαύρους κύκλους και να φωτίζουν το πρόσωπο σου, κάνοντας το να φαίνεται συνάμα πιο ξεκούραστο.



Κίτρινο

Το κίτρινο concealer, είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα concealers που μπορείς να αγοράσεις. Το κίτρινο, στον χρωματικό κύκλο είναι απέναντι από το μοβ. Που σημαίνει, πως το κίτρινο είναι ιδανικό για να καλύψεις μοβ ή μπλε μώλωπες, φλέβες ακόμη και κύκλους κάτω από το μάτι. Eπίσης, είναι ιδανικό στο να φωτίσει το πρόσωπο σου, ακόμη και αν δεν έχεις πρόβλημα διχρωμίας. Πολύ συχνά το βλέπεις σε διάφορα tutorials, το οποίο το χρησιμοποιούν για να δώσουν φωτεινότητα στο πρόσωπο



Πράσινο

Το πράσινο χρώμα είναι απέναντι από το κόκκινο χρώμα στον χρωματικό κύκλο. Αυτό σημαίνει πως το πράσινο είναι ιδανικό για να εξουδετερώσεις την κοκκινίλα που υπάρχει στο πρόσωπο σου. Με ένα πράσινο concealer, μπορείς να καλύψεις τοπικά σπυράκια ή ακόμη και την ακμή, όπως επίσης σε επείγων περιπτώσεις κοκκινίλα, από υπερβολική ηλιοθεραπεία. Αφότου χρησιμοποιήσεις ένα πράσινο διορθωτικό concealer, βάλε το foundation σου και θα δεις πόσο πιο τέλεια κάλυψη μπορείς να κάνεις. 



Αυτά απο εμένα σήμερα,
ποίο ειναι το πιο κατάλληλο για εσένα;

Άφησε μου τα σχόλια σου παρακάτω!
Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.