Ads Top

5+1 κόλπα για ψηλοτάκουνα, που όλες πρέπει να γνωρίζουν!


Τα ψηλοτάκουνα είναι ένα must κομμάτι στην στην γκαρνταρόμπα κάθε fashionistas. Πριν λίγο καιρό, μοιράστηκα μαζί σου διάφορα κόλπα, τα οποία μπορείς να ακολουθήσεις για να μην πονάς τα πόδια σου όταν φορείς ψηλοτάκουνα. Αν δεν το διάβασες, μπορείς να το βρεις εδώ!


Στο σημερινό μου post, σου έχω διάφορα ακόμη κόλπα για ψηλοτάκουνα, που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα. Τα κόλπα αυτά είναι διάφορες λύσεις για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, όπως τα πολύ στενά ή γλιστερά τακούνια.



Κάνε scroll down για να μάθεις όλα τα κόλπα 




Κάνε μασάζ με ένα μπαλάκι του τένις!

Μετά από πολλές ώρες φορώντας τακούνια σίγουρα τα πόδια σου θα σε πεθαίνουν. Ένα tip που σου προτείνω είναι να πάρεις μια μικρή μπάλα, όπως αυτή του τένις, και να την κυλάς με την πατούσα του ποδιού σου. Οι κινήσεις σου να είναι μπροστά πίσω και μετά δεξιά και αριστερά. Με αυτό τον τρόπο είναι σαν να κάνεις μασάζ στα πόδια σου και ανακουφίζεσαι πιο γρήγορα από τον πόνο. 



Ξύσε τα καινοὐργια τακούνια!

Ένα μεγάλο πρόβλημα, ιδικά με τα καινούργια παπούτσια, είναι ότι γλιστράνε πολύ. Τις περισσότερες φορές όσο πιο πολύ φορείς ένα παπούτσι τόσο πιο λιγότερο είναι το πρόβλημα αλλά αυτό δεν πετυχαίνει πάντα. Ένα tip που σου προτείνω είναι να ξύσεις τον πάτο με γυαλόχαρτο έτσι θα πεις αντίο μια για πάντα σε αυτό το πρόβλημα.



Άνοιξε τα καινούργια σου παπούτσια! 

Πόσες φορές αγόρασες παπούτσια τα οποία όταν τα δοκίμασες ήταν τέλεια μέχρι που τα αγόρασες και είναι στενά. Αυτό φυσικά λύνεται με το να τα φορέσεις αρκετές φορές αλλά αν δεν έχεις τον χρόνο και δεν θέλεις πληγές στα πόδια σου, δοκίμασε το tip αυτό. Απλά φόρεσε μια χοντρή κάλτσα και ζέστανε τα με το πιστολάκι των μαλλιών. 



Αγόρασε τακούνια το απόγευμα!

Όταν θέλεις να αγοράσεις ένα καινούργιο ζευγάρι ψηλοτάκουνα σου προτείνω να το κάνεις το απόγευμα. Ο λόγος είναι, το απόγευμα τα πόδια μας είναι πιο φουσκωμένα μιας και περπατάμε ή στεκόμαστε πολλές ώρες. Έτσι αυτή είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να καταλάβεις αν σου ταιριάζει όντως το ζευγάρι αυτό. 



Βάλε λεμόνι! 

Μετά από πολλές ώρες φορώντας ψηλοτάκουνα, τα πόδια μας είναι φυσικό να μυρίσουν και μαζί τους και τα παπούτσια! Ένα εύκολο και γρήγορο tip που μπορείς να ακολουθήσεις είναι να χρησιμοποιήσεις ένα λεμόνι. Πολύ απλά καθάρισε την φλούδα του λεμονιού και βάλε την στα τακούνια. Την επόμενη μέρα, η μυρωδιά θα εξαφανιστεί



Τελευταία συμβουλή! 

Σαν τελευταίο tip σου έχω μια μικρή συμβουλή, αν το τακούνι είναι άβολο μόλις το δοκιμάσεις να ξέρεις ότι πάντοτε θα είναι άβολο, όσες φορές και να το δοκιμάσεις. 


Αν σου άρεσε αυτό το post,
μην ξεχάσεις να το κάνεις share με τις φίλες σου!

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.