Ads Top

Δες πως να βρεις το ιδανικό κραγιόν για εσένα, ανάλογα με την επιδερμίδα σου!


Η συμβουλή ομορφιάς που μοιράστηκε μαζί μου ο makeup artist του οίκου Diego Dalla Palma, Gianluca Oddi ήταν πάντοτε να φοράς κραγιόν στα χείλη σου, το χρώμα στα χείλη αναδεικνύει την θηλυκότητα μιας γυναίκας.

Πολλές φορές όμως, η επιλογή ενός κραγιόν είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Για αυτό και εγώ, στο σημερινό μου post, σου εξηγώ πως μπορείς να βρεις ένα χρωματισμό κραγιόν ο οποίος θα είναι κατάλληλος για την επιδερμίδα σου. 


Οι συμβουλές που σου δίνω παρακάτω είναι ένας ενδεικτικός οδηγός, που μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις, ένα καινούργιο χρωματισμό κραγιόν που ποτέ δεν θα σκεφτόσουν. Αυτός ο οδηγός όμως δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να φορείς τα αγαπημένα σου χρώματα.

Δες παρακάτω πως να επιλέξεις το σωστό χρώμα για εσένα 




Ανοιχτή επιδερμίδα

Αν έχεις μια πιο ανοιχτή επιδερμίδα, τα κραγιόν τα οποία, έχουν πιο ανοιχτούς (light) χρωματισμούς σου ταιριάζουν καλύτερα, όπως ένα light ροζ ή ανοιχτό ροδακινη. Εννοείτε πως το κόκκινο δεν πρέπει να το αποφεύγεις μιας και ένα κόκκινο με πιο μπλε υποτονους θα σου ταιριάζει καταπληκτικά.  



Σταράτη επιδερμίδα

Η πιο συνηθισμένη τύπου επιδερμίδα στην Κύπρο. Αν έχεις μια πιο σταράτη επιδερμίδα, είσαι πολύ τυχερή, σχεδόν όλοι οι χρωματισμοί κραγιόν σου ταιριάζουν. Τα αγαπημένα σε όλους nude, είναι ένας από τους καλύτερους χρωματισμούς που μπορείς να φορέσεις και να σου ταιριάζει απόλυτα. Επίσης άλλοι χρωματισμοί που σου ταιριάζουν παρα πολύ είναι τα κόκκινα, ροζ και πορτοκαλιά. Για αυτό μην φοβάσαι να τους δοκιμάσεις



Σκούρα επιδερμίδα

Αν έχεις μια πιο σκούρα επιδερμίδα σου προτείνω να βάλεις πιο έντονους χρωματισμούς κραγιόν, όπως καφέ, κόκκινο καφέ, μοβ, μπορντό και φούξια . Οι πολυ ανοιχτές αποχρώσεις, όπως ανοιχτό ροζ (baby pink), σου συνιστώ να τις αποφεύγεις μιας και θα είναι πολυ έντονη η αντίθεση μεταξύ του δέρματος και των χειλιών σου και θα σε κάνει να μοιάζεις σαν zombie! 



Αυτά απο εμένα σήμερα, 
ελπίζω να σου άρεσαν οι συμβουλές μου!

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena


Powered by Blogger.