Ads Top

Μάθε πως να καθαρίσεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου, για να μπορείς να τις ξαναφορέσεις!

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ένα προϊόν που αναβαθμίζει οποιοδήποτε μακιγιάζ ματιών. Αρκετές όμως δεν τολμούν να τις δοκιμάσουν μιας και τις θεωρούν πεταμένα χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι με την κατάλληλη φροντίδα, οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να σου διαρκέσουν πολύ καιρό και να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις πολλές φορές.

Στο σημερινό μου post, σου μαθαίνω πως μπορείς να καθαρίσεις τις βλεφαρίδες σου έτσι ώστε να μπορείς να τις ξαναφορέσεις όσες φορές θέλεις.

Δες παρακάτω όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις



Τι χρειάζεσαι για να καθαρίσεις τις βλεφαρίδες

Προκειμένου να καθαρίσεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου, χρειάζεσαι καποια πράγματα για να σε βοηθήσουν. Αυτά είναι λίγο micellaire (ντεμακιγιάζ), ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας και μια τσιμπίδα.



Άφησε τις βλεφαρίδες σου να φουσκώσουν!

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις προκειμένου να καθαρίσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου σωστά, είναι να τις αφήσεις μέσα στο micellaire να φουσκώσουν!

Σε ένα μικρό δοχείο, βάλε μια καλή ποσότητα micellaire, και μετά άφησε τις μέσα για περίπου 20 λεπτά μέχρι και ολόκληρο το βράδυ. Αυτό θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις τα υπολείμματα μάσκαρας όπως και να ξεκολλήσει την γόμα που έχει μείνει πιο εύκολα



Καθάρισε τα υπολείμματα μάσκαρας

Βγάλε τις βλεφαρίδες από το μικρό δοχείο και άφησε τις σε ένα καθαρό κομμάτι χαρτί. Με το καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας, χτένισε με πολύ απαλές κινήσεις τις βλεφαρίδες, έτσι ώστε να καθαρίσεις τα υπολείμματα μάσκαρας που έχουν μείνει κολλημένα πάνω στην βλεφαρίδα. 



Καθάρισε τα υπολείμματα γόμας

Με την τσιμπίδα τράβηξε όσο πιο προσεχτικά μπορείς τα υπολείμματα γόμας που έχουν μείνει.  Μην ξεχνάς όταν ανοίγεις ένα καινούργιο κουτί βλεφαρίδων, υπάρχει μια μικρή ποσότητα γόμας που κρατά την βλεφαρίδα ενωμένη μεταξύ της. Σε περιπτώσεις που η ρίζα τις βλεφαρίδας είναι πιο χοντρή, τότε μην προσπαθήσεις να βγάλεις ολόκληρη την γόμα γιατί θα έχεις ως αποτέλεσμα να καταστρέψεις την βλεφαρίδα.

Tώρα μπορείς να βρεις ολες τις χρησιμοποιημένες
 βλεφαρίδες σου και να τις καθαρίσεις!

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.