Ads Top

Μάθε και εσύ πότε πρέπει να πετάξεις τα προιόντα μακιγιάζ σου!


Έχεις προσέξει ποτέ το προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποιείς να έχει αλλοιωθεί, να έχει μυρίσει ή να έχει αλλάξει το χρώμα του; σίγουρα αν σου έτυχε κάτι τέτοιο, το πιο λογικό είναι να σταματήσεις να το χρησιμοποιείς και να το πετάξεις

Πολλές φορές όμως διάφορα από τα προϊόντα μακιγιάζ σου έχουν λήξει, χωρίς να το αντιληφθείς και εξακολουθείς να τα χρησιμοποιείς. Με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται μικρόβια μέσα στο προϊόν και όταν το χρησιμοποιείς να σου προκαλεί ακμή ή ακόμη χειρότερα μπορεί να ερεθίσει το πρόσωπο σου. 

Στο σημερινό μου post, μπορείς να δεις για ποσό χρονικό διάστημα είναι κατάλληλο να χρησιμοποιείς ένα προϊόν, μέχρι να λήξει. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά από την πρώτη μέρα που ανοίγεις ένα προϊόν, ακόμη και αν δεν το χρησιμοποίησες.

Δες παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις 


Διάρκεια: 2-3 μήνες 

Τα προϊόντα τα οποία έχουν μικρή διαρκείας ζωής και πρέπει να αλλάζονται συνεχώς είναι οι μάσκαρες και οι μάσκες προσώπου


Διάρκεια: 6 μήνες - 1 χρόνο 

Τα πιο υγρά μακιγιάζ εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία όπως τα foundations και τα concealers. Επίσης τα liquid eyeliners, οι κρέμες ματιών, τα serums και τα καθαριστικά προσώπου. Ακόμη κάποια προϊόντα που συνίσταται να πετάς μετά από ένα χρόνο είναι τα lip gloss, οι κρεμώδες σκιές, τα προϊόντα με αντιλαϊκή προστασία και οι κρέμες προσώπου. 


Διάρκεια: 2 χρόνια 

Αρκετά από τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς κατατάσσονται σε αυτή την κατηγορία. Για παράδειγμα τα κραγιόν, τα μολύβια των χειλιών και των ματιών, τα βερνίκια νυχιών. Επίσης διαφορά προϊόντα σε μορφή πούδρας όπως οι σκιές, τα ρουζ και οι πούδρες προσώπου. 


Διάρκεια: 3 χρόνια 


Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας δεν είναι προϊόντα μακιγιάζ είναι γενικά καλλυντικά. Όπως για παράδειγμα τα σαμπουάν, τα μαλακτικά, τα αρώματα και οι λάκες μαλλιών. 



Αυτά απο εμένα σήμερα, 
θα ήθελες να δείς και άλλα τέτοιου είδους posts;

Φιλιά πολλά 
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.