Ads Top

Ποιό ειναι καλύτερο, το beauty blender ή το σφουγγαράκι σιλικόνης;


Μετά από το beauty blender, ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα βγει ποτέ κάτι άλλο που θα προσπαθήσει να το εκθρονίσει. Και όμως, το σφουγγαράκι σιλικόνης δημιουργήθηκε για να με διαψεύσει. Αρκετοί έχουν λατρέψει το συγκεκριμένο προϊόν, τόσο πολύ που σταμάτησαν να χρησιμοποιούν οτιδήποτε άλλο, παρα μόνο αυτό. 

Είναι όμως ισάξιο ή ακόμη καλύτερο, όπως πολλοί ισχυρίζονται, απο το beauty blender; Στο σημερινό μου post αποφάσισα να δοκιμάσω το σφουγγαράκι από σιλικόνη και να το συγκρίνω με το beauty blender. Μάθε και εσύ πως το αξιολογώ και αν σου προτείνω να το αγοράσεις ή αν το θεωρώ ένα από τα προϊόντα που δεν αξίζει να ξοδέψεις τα χρήματα σου.

Δες παρακάτω την γνώμη μου



Αρχικά, το συγκεκριμένο αυτό σφουγγαράκι διαφημίζεται για την μοναδική του ιδιότητα, να μην απορροφά καθόλου foundation, μιας και είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από σιλικόνη. Λόγο αυτής της επαναστατικής του ιδιότητας, χρησιμοποιείς λιγότερη ποσότητα, από ότι θα χρειαζόσουν κανονικά με ένα beauty blender, και έτσι το foundation σου διαρκεί πολύ περισσότερο. 

Επίσης ένα αιώνιο πρόβλημα τόσο με τα πινέλα όσο και το beauty blender, είναι η ώρα που χρειάζονται για να καθαριστούν. Κάτι που πλέον δεν πρέπει να ανησυχείς με το σφουγγαράκι σιλικόνης. Μιας και δεν απορροφά καθόλου προϊόν στο εσωτερικό του, καθαρίζεις μονάχα την εξωτερική του επιφάνεια, κάτι που σου παίρνει λιγότερο από ένα λεπτό.



Για να καταφέρω να γράψω αυτό το review χρειάστηκε να δοκιμάσω το σφουγγαράκι σιλικόνης με διάφορα foundations, όπως και διάφορες τεχνικές για να το απλώσω όπως για παράδειγμα με ταμποναριστές ή κυκλικές κινήσεις. Στο τέλος κατέληξα ότι δεν υπάρχει λάθος τρόπος, το foundation απλωνόταν το ίδιο αν το άπλωνα με ταμποναριστές κινήσεις ή κυκλικές. Όσο για τα foundations, κάποια δεν απλώνονταν καθόλου καλά και άλλα πάλι μια χαρά. Η αλήθεια είναι ότι θέλει αρκετές χρήσεις για να το συνηθίσεις και να το μάθεις, δεν είναι τόσο εύκολο όσο με το beauty blender.

Επίσης ένα ακόμη μειονέκτημα του συγκεκριμένου προϊόντος είναι ότι δεν μπορείς να απλώσεις διάφορα άλλα προϊόντα όπως θα έκανες με το beauty blender, για παράδειγμα το concealer κάτω από τα μάτια. Για τον λόγο ότι δεν λυγίζει το σφουγγαράκι, είναι αρκετά δύσκολο να τοποθετήσεις foundation ή concealer ομοιόμορφα κάτω από το μάτι ή σε άλλες περιοχές, όπως γύρο από την μύτη.



Και τέλος, θα συμφωνήσω με αρκετούς άλλους σε αυτό, το σφουγγαράκι σιλικόνης δεν μπορεί να αντικαταστήσει το beauty blender. Παρόλα τα θετικά που σου προσφέρει ποτέ δεν θα σου δώσει το αποτέλεσμα που σου δίνει ένα beauty blender. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος άλλωστε του άρθρου αυτού, να αξιολογήσω πιο από τα δυο είναι το καλύτερο. Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα να επενδύσεις σε ένα beauty blender παρά σε ένα σφουγγαράκι σιλικόνης. Εντούτοις το σφουγγαράκι σιλικόνης είναι σχετικά ένα καινούργιο προϊόν που ήρθε για να ευκολύνει την ζωή μας και μπορώ να πω σε κάποια σημεία το έχει κάνει.



Αυτά απο εμένα σήμερα, εσύ το έχεις δοκιμάσει;

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.