Ads Top

Τα μεταλλικά κραγιόν του Inglot κατέφθασαν στην Κύπρο και είναι κορυφή! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες εδώ!!



Εδώ και αρκετό καιρό οι πιο μεταλλικές φόρμουλες σε προϊόντα μακιγιάζ, είναι στο επίκεντρο ολόκληρου του beauty community. Το trend αυτό ξεκίνησε αρχικά με τις σκιές, κάτι που όλοι λατρέψαμε και τώρα αυτή η μανία εξελίχτηκε σε μεταλλικά κραγιόν


Η Inglot έχει λανσάρει τα δικά της μεταλλικά κραγιόν πρόσφατα και εγώ τα λάτρεψα! και στο σημερινό μου post, σου έχω όλες τις λεπτομέρειες για αυτά. 
  


Μάθε όσα χρειάζεσαι παρακάτω 



Το Inglot έχει λανσάρει την καινούργια του συλλογή κραγιόν, τα Diamond Lip Tints. Η συλλογή αυτή, συμπεριλαμβάνει 10 μεταλλικά κραγιόν με διάφορες αποχρώσεις όπως ροζ, κόκκινες και μοβ. 

Τα κραγιόν αυτά είναι πολύ ανθεκτικά και διαρκούν για πολλές ώρες. Η φόρμουλα του περιέχει argan oil, το οποίο βοηθάει στο να κρατήσει τα χείλη σου ενυδατωμένα ενώ παράλληλα σου προσφέρει μια έντονη λάμψη. 

Τα Diamond Lip Tints είναι πολύ εύκολα στο να τα χειριστείς και να τα τοποθετήσεις πάνω στα χείλη σου. Το βουρτσάκι τους είναι σχεδιασμένο για να σε βοηθήσει να απλώσεις το προϊόν ομοιόμορφα. Μιας και έχει απόλυτη κάλυψη (full coverage), η δεύτερη στρώση είναι εντελώς αχρείαστη. Αξίζει να σου αναφέρω ότι, πάνω στα χείλη είναι πολύ ανάλαφρο και δεν το νιώθεις καθόλου, η φόρμουλα του δεν είναι καθόλου κολλώδες. 



Αυτά από εμένα σήμερα.
 Εσύ ποιό θα δοκιμάσεις πρώτα;

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.