Ads Top

Christmas Tree Inspired Makeup Look!🎄🎄




Αν αυτά τα Χριστούγεννα θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό κόκκινο (όπως ήταν και το προηγούμενο μου χριστουγεννιάτικο makeup look) σας έχω μια υπέροχη εναλλακτική! Το ακολουθώ makeup look δημιουργήθηκε με την βοήθεια μιας καταπληκτικής makeup artist και έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ, την Μαρίνα Ιωάννου! Στο τέλος του post θα σας αφήσω πληροφορίες για να την βρείτε στα social media της όπου μπορείτε να δείτε την υπέροχη δουλειά της! 

Το σημερινό χριστουγεννιάτικο makeup look είναι εμπνευσμένο από ένα κλασικό στοιχείο των Χριστουγέννων, το Christmas tree!😉




*Ολα τα προϊόντα είναι από το Inglot*


   Πρόσωπο:


Στο πρόσωπο αρχικά έχουμε βάλει την mattyfing under makeup base. Στην συνέχεια χρησιμοποιήσαμε το HD Foundation 76 και το set-αραμε με την AMC Pressed Powder 65. Για τα κοψίματα χρησιμοποιήσαμε το sculpting powder 507 και για τις λάμψεις τα καινούργια highlighters 153 & 154 .



   Μάτια:

Στα μάτια ξεκινήσαμε με το eyeshadow keeper προκειμένου να μας διαρκέσει το αποτέλεσμα ολόκληρο το βράδυ!
Στα μάτια χρησιμοποιήσαμε τις σκιές 357, 303, 63, 317 , 57,58 . Και στο κάτω μέρος του ματιού τις σκιές 54 και 414. Στο εσωτερικό του ματιού το μολύβι kohl 01 και στην εσωτερική γωνία το ματιού το Amc pure pigment 121.
Για βλεφαρίδες χρησιμοποιήσαμε τις Lashes 61N.

 




   Χείλη:

Στα χείλη βάλαμε το περίγραμμα soft precision lipliner 58. Και από πάνω το HD Lip Tint Matte 31.











Φιλιά πολλά
Angelique xaritena!





Βρες την Μαρίνα:


Powered by Blogger.