Ads Top

4+1 έξυπνα makeup tips για τις κοπέλες που φοράνε γυαλιά!

Η διαδικασία του μακιγιάζ, για τις κοπέλες που φοράνε γυαλιά έχει τις προκλήσεις του. Για αυτό και εγώ στο σημερινό μου post, σου έχω μαζέψει διάφορα έξυπνα κόλπα που θα σε βοηθήσουν με το μακιγιάζ σου για να δείχνεις πάντα flawless!

Και μην ξεχνάς ότι τα γυαλιά σου είναι ένα μέρος της εμφάνισης σου, δεν είναι κάτι που πρέπει να σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά. Στο τέλος της ημέρας εσύ επιλέγεις τι σου αρέσει και τι όχι, στο μακιγιάζ δεν υπάρχουν κανόνες!


Δες πιο κάτω όλα τα κόλπα 



Χρησιμοποίησε διορθωτικό concealer

Τα γυαλιά, όταν τα φοράς, δημιουργούν πολλές φορές μια σκιά κάτω από το μάτι. Δίνοντας την αίσθηση ότι είσαι κουρασμένη και έχεις σακούλες ή μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Ο τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα είναι με ένα διορθωτικό concealer.

Το concealer θα εξουδετερώσει αυτή την διχρωμία που δημιουργήθηκε και θα φωτίσει την περιοχή κάνοντας σε να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη. Προτείνω να ψάξεις concealers σε πιο ροδακινη ή κίτρινη απόχρωση.




Μάσκαρα μόνο στην ρίζα

Ένα πράγμα που ανησυχεί τις περισσότερες κοπέλες που φοράνε γυαλιά είναι η μάσκαρα. Αρκετές την αποφεύγουν για τον λόγο ότι κολλά και λερώνει το φακό των γυαλιών τους. Αν και εσύ αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα δεν σε αδικώ, αλλά σου έχω την λύση για να φοράς την αγαπημένη σου μάσκαρα χωρίς καμία ανησυχία.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις την μάσκαρα δίνοντας έμφαση στην ρίζα των βλεφαρίδων σου και όχι στην άκρη, έτσι θα αποφύγεις να λερώσεις τον φακό σου και παράλληλα θα έχεις τέλειες βλεφαρίδες.




Χρησιμοποίησε ψαλιδάκι για βλεφαρίδες

Μια εναλλακτική λύση για τις κοπέλες που δεν θέλουν να βάλουν καθόλου μάσκαρα, είναι το lush curler. Αυτό το «ψαλιδάκι» θα δώσει μια ωραία καμπύλη στις βλεφαρίδες σου και έτσι δεν θα κτυπάνε πάνω στον φακό σου. Κάνοντας την μάσκαρα εντελώς αχρείαστη. Επίσης το κόλπο αυτό θα ανοίξει το βλέμμα των ματιών σου και θα αναδείξει τις βλεφαρίδες σου ακόμη περισσότερο.




Δοκίμασε το cut eye

Ένα μακιγιάζ ματιών που θεωρώ το πιο κατάλληλο για τις κοπέλες που φοράνε γυαλιά είναι το cut eye. Ανάλογα με το μέγεθος των γυαλιών σου θα είναι και η γραμμή του eyeliner σου. Αν είναι πιο μεγάλος, τότε και η γραμμή του eyeliner σου να είναι πιο χοντρή. Και αντίστροφα, αν είναι πιο μικρά τα γυαλιά σου τότε πιο μικρή θα είναι και η γραμμή του eyeliner. 




Δοκίμασε αλλιώτικο χρώμα eyeliner

Ακόμη ένα έξυπνο hack που θεωρώ ότι αξίζει να σου το πω, είναι ένα κόλπο με το χρώμα των φακών σου. Αν έχεις χρωματιστά γυαλιά και όχι το συνηθισμένο μαύρο, τότε τόλμησε να διαλέξεις το ίδιο χρώμα και για το eyeliner σου. Αν τα γυαλιά σου είναι μαύρα τότε και πάλι μπορείς να τα συνδυάσεις με οποιοδήποτε χρώμα eyeliner σου αρέσει.


Θες να δείς και άλλα κόλπα;
Σύντομα έρχεται το δεύτερο μέρος!

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.