Ads Top

The Handmaiden's Tale Makeup Tutorial!




Τα καρναβάλια είναι μέρα χαράς και δημιουργίας! Κάτι που απεικονίζει απόλυτα αυτό το makeup λοοκ! Το σημερινό post είναι ακόμη ένα μακιγιάζ που δημιούργησα για τα καταστήματα Inglot. Το οποίο είναι εμπνευσμένο από την μάσκα σε σχήμα πεταλούδας, αλλά με ένα πιο glamorous twist. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ μπορεί ο κάθε ένας να το διαμορφώσει στα γούστα του. Για παράδειγμα μπορείς να το κάνεις πιο scary ή απλά πιο dark με το να αλλάξεις τα φωτεινά χρώματα που χρησιμοποίησα, με πιο σκούρα όπως το μαύρο.


"Couture and canapé are just another Saturday night until you add a mask. But preparing for a ball is an event in itself. Which is why queens invented handmaidens."
- Gossip Girl




Πρόσωπο

Στο πρόσωπο ξεκινούμε με την mattifying under makeup base. Συνεχίζουμε με το HD Foundation , στον τόνο ο οποίος είναι ο καταλληλότερος για εμάς. Τα set-άρουμε όλα με την AMC Pressed Powder , ανάλογα με τον χρωματισμό της επιδερμίδας μας. Και τέλος χρησιμοποιούμε το Sculpting Powder 507 για τα κοψίματα του προσώπου και το Sculpting Powder 509 για να κάνεις το ζυγωματικά λίγο πιο έντονα!


Μάτια

Στα μάτια κάνουμε ενα έντονο wing eyeliner με το eyeliner gel 77 . Στην κάτω γραμμή της βλεφαρίδας περνούμε το 234 Body Pigment και μέσα στο μάτι το kohl 06. Τελειώνουμε με μπόλικη μάσκαρα! 



Σχηματισμός της μάσκας (πεταλούδας)

Με το kohl 06 θα σχηματίσω, με πολύ απαλές κινήσεις μια μάσκα σε σχήμα πεταλούδας, χωρίς να ενόσω τις γραμμές (όπως και στην φωτογραφία!) Στην συνέχεια πάνω ακριβώς από τις άσπρες γραμμές που δημιούργησα θα τοποθετήσω το eyeliner gel 95 . Αργότερα δημιουργώ μια δεύτερη γραμμή με το eyeliner gel 94 . Τέλος με το eyeliner gel 100, δημιουργώ τις υπόλοιπες γραμμές όπως και στην φωτογραφία. Για λάμψη χρησιμοποιώ το AMC Pure Pigment 123 .


Χείλη

Στα χειλη περνω το eyeliner gel 100 και στο κεντρο βαχω το AMC Pure Pigment 123


Φρύδια

Έχω σχηματίσει τα φρύδια με το Eyebrow Gel 16. Κάτω από τα φρύδια έχω περάσει το eyeliner gel 100 το οποίο έχω αναμείξει μαζί με το AMC Pure Pigment 123.





Τόσο απλό και τόσο εύκολο! Ελπίζω να σας άρεσε το μακιγιάζ αυτό! 

Για περισσότερα looks κοιτάξτε ΕΔΩ!





Φιλία πολλά 
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.