Ads Top

The Royal Peach Palette | Kyshadow by Kylie Cosmetics


Ακόμη μια καινούργια παλέτα απο την Kylie Jenner και την σειρά της Kylie Cosmetics, The Royal Peach Palette. Η καινούργια αυτή παλέτα είναι η τέταρτη σε σειρά (Αν συμπεριλάβουμε και την holiday palette που ειναι limited edition) αλλα και η πιο διαφορετική.




Όπως θα δείτε και στο εξωτερικό της παλέτας, εχει ένα close up με το μακιγιάζ των ματιών της Kylie απο το NYFW. Ο λόγος αυτός είναι γιατι η Royal Peach παλέτα εμπνεύστηκε απο το makeup look αυτο.




Η Royal Peach παλέτα έχει 12 μεταλικές και matte σκιές σε αντίθεση με τις άλλες οι οποίες έχουν μονάχα 9! Επίσης συμπεριλαμβάνει καθρέφτη οπως και πινέλο και ειναι μονάχα 3$ πιο ακριβή απο τις άλλες  Kyshadows. Οι αποχρώσεις που περιλαμβάνει η παλέτα είναι καφέ (πολυ αγαπημένα της Kylie), διάφοροι τόνοι του peach (άλλοι πιο απαλή και αλλοι πιο έντονη) και επίσης εχει βάλει σκιές σε πιο αλλιώτικους χρωματισμούς οπως το δικό μου αγαπημένο, royal blue.


Η παλέτα αυτή χθες βράδυ ήταν διαθέσιμη για να την αγοράσεις, και ξεπούλησε σε λιγότερο απο δέκα λεπτά. Αρκετοί απογοητεύτηκαν που δεν κατάφεραν να την αποκτήσουν αλλα ὀπως πάντα θα υπάρξει restock για αυτό cheer up!:)


Εσύ τι σκέφτεσε για την παλετα αυτή?

Φιλιά πολλά
Angelique Χαρίτενα
Powered by Blogger.