Ads Top

Μάθε ποια είναι τα ωφελήματα που σου προσφέρουν τα λαδάκια προσώπου και ποιο είναι κατάλληλο για εσένα!


Το Inglot έχει λανσάρει μια καινούργια σειρά με την ονομασία InglotLab. Το Inglot, έχει κάνει επανάσταση στον κόσμο του μακιγιάζ και τώρα έρχεται να ταράξει τα νερά στην περιποίηση προσώπου. Ένα από τα πρόσφατα προϊόντα τις σειράς αυτής είναι τα Drop Face Oils



Σίγουρα θα έχετε ακούσει για αυτά ή τα είδες σε κάποιο βίντεο ομορφιάς, τα λάδια για το πρόσωπο είναι ένα απαραίτητο βήμα που πρέπει να εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα. Τα λαδάκια αυτά είναι ιδανικά τόσο για την περιποίηση προσώπου αλλά και για το μακιγιάζ. Στο σημερινό μου post, θα μοιραστώ μαζί σου όλες τις λεπτομέρειες για τα προϊόντα αυτά και ποία είναι τα ωφελήματα τους.



Δες τα παρακάτω


Sunrise Drop Face Oil

Η δημιουργία του Sunrise Drop Face Oil, είναι εμπνευσμένη από την φρεσκάδα που νιώθεις στο πρωινό σου ξύπνημα. Είναι ιδανικό για να γεμίσει την επιδερμίδα σου με ενέργεια, αφήνοντας την πιο απαλή και ενυδατωμένη

Το Sunrise Drop Face Oil, περιέχει έλαιο το οποίο προέρχεται από το κουκούτσι του γλυκοκέρασου το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, αντιογειδωτικά και ελαικό οξύ, τα οποία είναι ιδανικά να δώσουν στο δέρμα μια λεία όψη και μια μαλακή αίσθηση. Ακόμη ένα συστατικό του Sunrise Drop Face Oil, είναι το alpine apple seed oil, το οποίο περιέχει ελαικό και λινελαικό οξύ. Ιδανικό για να προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα. 



Spotlight Drop Face Oil

Η δημιουργία του Spotlight Drop Face Oil, πηγάζει από την ιδέα ότι παρόλο τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας μας δεν είναι δικαιολογία για να μην φροντίζουμε και να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας. 

Ενα απο τα συστατικά που περιέχει το Spotlight Drop Face Oil, είναι το argan oil. Είναι ιδανικό να προστατεύσει το πρόσωπο από διάφορους εξωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά την επιδερμίδα σου και παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα του προσώπου. 

Ακόμη ένα συστατικό είναι έλαιο από το κουκούτσι του βερίκοκου, το οποίο είναι ιδανικό στο να μειώσει ορατά τους πόρους του προσώπου σου και παράλληλα μειώνει τα σημάδια της κουρασμένης επιδερμίδας. Και τέλος, ένα ακόμη συστατικό είναι το λάδι από κοκοφοίνικα, το οποίο συμβάλλει στην καλύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας και στην μείωση των ρυτίδων.



Dream Drop Face Oil

Η δημιουργία και ονομασία του Dream Drop Face Oil, προέρχεται από την επιθυμία της κάθε γυναίκας για μια πιο λεία επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες. Το Dream Drop Face Oil, περιέχει περισσότερα συστατικά από τα άλλα δύο λαδάκια και είναι ιδανικό για πιο μεγάλες και πιο προβληματικές επιδερμίδες. 

Ένα από τα συστατικά που περιέχει, είναι το λάδι από τους σπόρους της φράουλας, το οποίο βοηθάει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, στην προστασία της αλλά και την θρέψη της. Είναι ιδανικό έλαιο για πιο ώριμες και αφυδατωμένες επιδερμίδες. 

Επίσης περιέχει Chia oil, ιδανικό στο να επιβραδύνει την διαδικασία της γήρανσης και να μειώσει της ρυτίδες. Βοηθάει πολύ στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Ακόμη ένα συστατικό που περιέχει είναι η βιταμίνη C, η οποία βοηθά στην μείωση διχρωμιών και την λάμψη της επιδερμίδας. Και τέλος, περιέχει λάδι από κοκοφοίνικα, το οποίο συμβάλλει στην καλύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας και στην μείωση των ρυτίδων.


Εσύ ποιό θα διαλέξεις απο τα τρία;

Φιλιά πολλά 
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.