Ads Top

Δες τις καινούργιες μικρές παλέτες σκιών των Zerva Cosmetics!


Ένα από τα brands που συνεχώς μιλάω στο blog μου είναι τα Zerva Cosmetics. Τα Zerva Cosmetics είναι μια σειρά καλλυντικών που πολλοί επαγγελματίες makeup artists, εμπιστεύονται απόλυτα. Τα περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ που διαθέτουν είναι κατασκευασμένα προκειμένου να καλύψουν την κάθε ανάγκη των επαγγελματιών 



Πρόσφατα έχουν λανσάρει πολλά καινούργια προϊόντα, μεταξύ αυτών είναι οι μικρές παλέτες σκιών, τις οποίες λατρεύω. Οι παλέτες αυτές για ονομασία έχουν αριθμούς. Μέχρι στιγμής έχουν λανσάρει 9 παλέτες. Κάθε παλέτα, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες πιο κάτω, αποτελείτε από τέσσερις σκιές. Υπάρχει μια ανάμιξη υφών σε κάθε παλέτα, κάποιες είναι πιο μεταλλικές και άλλες πιο matte. 


Δες πιο κάτω αυτές που έχω αγοράσει



Οι Παλέτες 





Παλέτα 03

Η παλέτα 03 αυτή συμπεριλαμβάνει πιο σκούρες αποχρώσεις. Μπορείς να δημιουργήσεις, ένα υπέροχο βραδινό μακιγιάζ χρησιμοποιώντας και τις τέσσερις σκιές μεταξύ του. Η φόρμουλα και των τεσσάρων σκιών είναι μεταλλική, για αυτό σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις μια ανάμειξη παρόμοιων matte χρωματισμών στο μακιγιάζ σου.



Παλέτα 04

Η παλέτα 04 αυτή είναι σε πιο γήινες αποχρώσεις. Αν είσαι λάτρης του πιο φυσικού μακιγιάζ, τότε αυτή η παλέτα, είναι η πιο ιδανική για εσένα. Οι σκιές όπως βλέπεις είναι απίθανες, υπάρχουν τα πιο φωτεινά χρώματα προς τα πάνω και δυο πιο σκούρα προς τα κάτω. Η φόρμουλα και των τεσσάρων σκιών είναι μεταλλική, για αυτό σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις και matte σκιές όταν δημιουργείς το μακιγιάζ των ματιών σου.



Παλέτα 07

Η πιο αγαπημένη μου παλέτα από όλες. Η παλέτα 07 αυτή είναι σε πιο ροζ αποχρώσεις, ιδανική για την μέρα. Όπως βλέπεις στα swatches, όλες οι σκιές έχουν πιο μεταλλική φόρμουλα εκτός από την πρώτη, η οποία είναι μια matte σκιά με μικρά σπαρκλες. Αυτο που σου προτείνω είναι, να τοποθετήσεις την σκούρα απόχρωση στην εξωτερική γωνιά του ματιού και στο κινητό βλέφαρο να βάλεις μια από τις 3 μεταλλικές σκιές!


Θες να δείς περισσότερα reviews 
για τα Zerva Cosmetics;

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.