Ads Top

Ο πιο εύκολος φυσικός τρόπος για να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους!


Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα από τα πιο μεγάλα προβλήματα κάθε γυναίκας. Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που συμβάλουν στην δημιουργία τους όπως για παράδειγμα κακή διατροφή ή έλλειψη ύπνου. Κάποιες άλλες φορές, από καθαρά κληρονομικούς λόγους.



Στο σημερινό μου post, σου έχω ένα παλιό μυστικό που χρησιμοποιούν πολλοί προκειμένου να μειώσουν τους μαύρους κύκλους. Είναι πάρα πολύ απλό και γρήγορο, το μόνο που θα χρειαστείς είναι κάτι που όλοι έχουμε στο σπίτι μας.



Δες παρακάτω πως μπορείς να μειώσεις τους μαύρους κύκλους σου






Τι θα χρειαστείς 


Για να πετύχεις την μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια σου, το μόνο που θα χρειαστείς είναι κάτι, που σίγουρα έχεις στην κουζίνα σου. Δυο φακελάκια τσάι χαμομήλι. Το χαμομήλι όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας είναι ένα θαυματουργό ρόφημα και όχι. Οι χρήσεις του όπως και οι ιδιότητες του είναι πάρα πολλές.

Το τσάι χαμομήλι περιέχει διάφορες αντιοξειδωτικές, λευκαντικές όπως και καθοριστικές ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στην λεύκανση του δέρματος και να κάνουν τα μάτια σου, να φαίνονται πιο ξεκούραστα.



Η διαδικασία


Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βράσεις δυο φακελάκια χαμομήλι για περίπου 10 λεπτά και στην συνέχεια να τα βάλεις στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν. Όταν τα βγάλεις από το ψυγείο, τοποθέτησε τα κάτω από τα μάτια σου για περίπου 20 λεπτά. 


Θα δεις ότι τα μάτια σου νιώθουν πιο ξεκούραστα και παράλληλα οι μαύροι κύκλοι θα έχουν μειωθεί. Τη θεραπεία αυτή μπορείς να την κάνεις καθημερινά, χωρίς να ανησυχείς, μιας και είναι τελείως φυσική. Για καλύτερα αποτελέσματα σου προτείνω να την κάνεις μια με δυο φορές την ημέρα.




Θες να δεις και άλλους φυσικούς τρόπους
 για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων;

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.