Ads Top

MAC x Taraji P. Henson! New Viva Glam!


Όσοι από εσάς βλέπετε την σειρά Empire τότε σίγουρα γνωρίζετε τα δυο άτομα στην φωτογραφία. Σωστά είναι η μοναδική Cookie Lyon και ο γιος της Jamal Lyon! Τους πολύπλοκους και συναρπαστικούς χαρακτήρες αυτούς υποδύοντε η Taraji P. Henson και ο Jussie Smollett.  Οι οποίοι είναι το καινούργιο πρόσωπο της Viva Glam καμπάνιας απο τα MAC Cosmetics.

Η Taraji είχε συνεργαστεί με τα MAC Cosmetics, το περασμένο καλοκαίρι για μια μικρή συλλογή. Αλλά δυστυχώς δεν την βρήκα κάπου στην Κύπρο. Τώρα επέστρεψε με ακόμη μια δυνατή συνεργασία με τον Jussie, που σίγουρα δεν θα μείνει ασυζήτητη!


Αρκετοί είναι οι διάσημοι που συνεργάζονται με τα MAC Cosmetics για την Viva Glam καμπάνια τους. Μια καμπάνια που όλα τα έσοδα της πηγαίνουν στο στο M·A·C AIDS Fund, το οποίο είναι πρωτοπόρο  στη χρηματοδότηση της μάχης κατά του ιού HIV/AIDS. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες κοιτάξτε εδώ.

Το χρώμα όπως άλλοτε θα περιμέναμε, είναι ένα πολύ vibrant χρώμα, είναι ένα υπέροχο καλοκαιρινό φούξια. Το οποίο σίγουρα θα φορεθεί πολύ! Φήμες λένε ότι σε ένα επεισόδιο του Empire η Taraji, φορούσε το συγκεκριμένο κραγιόν! - surprise face-



Το κραγιον αυτo λενε πως εχει matte αποτελεσμα. Η αλήθεια είναι, ότι μπορεί να είναι ένα ωραίο χρώμα, το οποίο δεν έχει αυτή την γυαλάδα. Παρόλα αυτά και πάλι το θεωρώ πολύ κρεμωδες για να το αποκαλεί κάποιος matte!Δεν στεγνώνει τελείως πάνω στα χείλη σου και δυστυχώς αυτό μπορεί να έχει ως κατάληξη να μεταφερθεί ΠΑΝΤΟΎ από το φαγητό σου στο πρόσωπο σου!!

Έχω ήδη ανεβάσει παλιά κρητική για την φόρμουλα του Viva Glam κάτι που πρόσεξα δεν έχει αλλάξει, για αυτό αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΏ και ΕΔΏ




Αυτά από εμένα σήμερα.
Εσύ έχεις αγοράσει κάποιο από τα κραγιόν της Viva Glam σειράς του MAC?

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena


Powered by Blogger.