Ads Top

Μάθε και εσύ όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ξηρό σαμπουάν (Dry Shampoo)!


Έχεις και εσύ το πρόβλημα με λιπαρά μαλλιά και έτσι αναγκάζεσαι να τα πλένεις καθημερινά; Αν ναι τότε αυτό το post μου σε αφορά. 

Στο σημερινό μου post, σου έχω την λύση για να αντιμετωπίσεις αυτο το μεγάλο πρόβλημα που σε βασανίζει. Η λύση είναι μονάχα ένα προιόν, το ξηρό σαμπουάν. Το οποίο είναι πολύ εύκολο στην χρήση του και πολύ οικονομικό στο να το αγοράσεις. Πιο κάτω σου έχω ένα βίντεο που μπορείς να μάθεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.


Δες πιο κάτω όλες τις πληροφορίες



Το ξηρό σαμπουάν ή αλλιος το dry shampoo είναι μια ξηρή ουσία (dry substance) η οποία καθαρίζει τα μαλλιά χωρίς να χρειάζεται η χρήση νερού. Το ξηρό σαμπουάν απορροφά το λάδι από το κρανίο και τα μαλλιά σου, αφήνοντας τα να φαίνονται καθαρά και να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμεις, να φαίνονται λουσμένα.

Το dry shampoo όμως, δεν είναι προορισμένο να αντικαταστήσει το τακτικό λούσιμο των μαλλιών με νερό. Είναι περισσότερο ένα μέσο να επεκτείνει τον χρόνο μεταξύ των πλύσεων των μαλλιών σου. Το ξηρό σαμπουάν έρχεται σε τρείς μορφές σε σκόνη, σε μορφή σπρέι και σε υγρό που έρχεται σε αντλία αεροζόλ (pump dispenser).

Όπως σου ανέφερα πιο πάνω, το ξηρό σαμπουάν είναι ένα προιόν που πολύ εύκολα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις οπου και να βρίσκεσαι. Αρχικά πριν απλώσεις το ξηρό σαμπουάν στα μαλλιά σου, απαραιτητο είναι να πλύνεις τα χέρια σου. Έτσι ώστε να μην μεταφέρεις βρομιά και λάδια πίσω στα μαλλιά σου. Ο τρόπος για να χρησιμοποιήσεις σωστά το ξηρό σαμπουάν είναι να βάλεις το προϊόν απευθείας πάνω στις ρίζες των μαλλιών σου. Στην συνέχεια χτένισε τα μαλλιά σου προκειμένου να απλωθεί το σαμπουάν παντού ή ακόμη να κάνεις μασάζ του κεφαλιού σου μέχρι να διαλυθεί τελείως το προϊόν.


Αυτά απο εμένα σήμερα,
εσύ τι περιμένεις για να το χρησιμοποιήσεις;

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.