Ads Top

JLO x Inglot! Μάθε τι θα περιέχει η πιο πολυαναμενόμενη συλλογή μακιγιάζ του 2018!

Εδώ και λίγο καιρό, πραγματικά παραμιλάω για την συνεργασία της πολυτάλαντης Jennifer Lopez με τα καταστήματα Inglot. Η Jennifer Lopez, είναι ένας γρίφος για πολλούς από εμάς και η ρουτίνα του μακιγιάζ της, top secret! Όχι πλέον!

Η συνεργασία αυτή, είναι μια καινουργια συλλογή με 70 ολοκαίνουργια προϊόντα μακιγιαζ, που φέρουν την υπογραφή της μοναδικής JLO. Η συλλογή αυτή θα είναι διαθέσιμη στις 26 Απριλίου και μπορείς να την βρείς σε όλα τα καταστήματα Inglot, παγκόσμιος οπως και online. 


Κάνε scroll down για να μάθεις περισσότερες
πληροφορίες για την συλλογή αυτή


Η συλλογή αυτή θα περιέχει 20 καινούργιες σκιές, στους αγαπημένους χρωματισμούς της Jennifer Lopez. Όλες οι καινούργιες σκιές, επιλέχθηκαν προσωπικά από την ίδια.


Επίσης θα υπάρχουν οχτώ καινούργια κραγιόν σε διάφορους φυσικούς τόνους, μεταξύ αυτών θα υπάρχει και ένα εκθαμβωτικό κόκκινο κραγιόν. Και ας μην ξεχάσω τα πέντε καινούργια lip gloss, που ανυπομονώ να δοκιμάσω!


Η συλλογή αυτή δεν μπορούσε να μην έχει τα αγαπημένα προϊόντα της Jennifer! θα κυκλοφορήσουν 4 καινούργια sculpting powders, τα οποία θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις την ηλιοκαμένη επιδερμίδα που ονειρεύεσαι! Και ας μην παραλείψω το πιο αγαπημένο μου από όλα, τα highlighters! Για το απόλυτο Jennifer Lopez glow! 

Όπως ανάφερα και πιο πάνω η συνεργασία της Jennifer Lopez με τα Inglot περιέχει 70 καινούργια προϊόντα, μερικά από αυτά είναι τα φημισμένα pigments, πούδρες υψηλής ποιότητας, ρουζ, gel για τα φρύδια, eyeliner, μάσκαρα και αλλά πολλά! 

Η συνεργασία της Jennifer Lopez με τα Inglot, ήρθε για να αλλάξει τον κόσμο της ομορφιάς με προϊόντα απίστευτης ποιότητας και με προσιτές τιμές


Εσύ τι λες θα δοκιμάσεις τα προϊόντα αυτά; 

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.