Ads Top

Μάθε και εσύ, τα πάντα για τα καινούργια μεταλλικά κραγιόν του Jeffree Star!



Τα προϊόντα του Jeffree Star δεν με απογοητεύουν ποτέ και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση!  Περίμενα καιρό να βγάλει και ο Jeffree, μια πιο μεταλλική φόρμουλα. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο λόγος που άργησε είναι γιατί ήθελε να τελειοποιήσει την φόρμουλα του και μπορώ να πω, it was worth the wait!

Στο σημερινό μου post, σου ἐχω ενα review για ένα από τα metallic liquid lipstick ᾽s του Jeffree Star. Ειναι το πρώτο μεταλλικό κραγίον που αγοράζω και εἰμαι ιδιαἰτερα ενθουσιασμένη για την σύνταξη αυτού του review!

Δες και εσύ, παρακάτω την κριτική μου:



Τα κραγίον και ποιό αγόρασα


Τα Jeffree Star Cosmetics, έχουν λανσάρει 3 metallic liquid lipsticks.Αρχικά το Dreamhouse και στην συνέχεια το No tea, No shade μαζί με το Pussy whipped. Και τα τρία όπως βλέπεις στην φωτογραφία είναι εντελώς διαφορετικές αποχρώσεις, για αρχή αποφάσισα να αγοράσω μονάχα το No tea, No shade.


Η φόρμουλα


Το κραγιόν No tea, No shade είναι ένα υπέροχο σκούρο metallic μοβ χρώμα. Η φόρμουλα του είναι αρκετά πιο παχύρρευστη, σε σύγκριση με τα άλλα κραγιόν που έχει λανσάρει ο Jeffree και απλώνετε πολύ εύκολα και ομοιόμορφα πάνω στα χείλη, κάνοντας το μολύβι χειλιών εντελώς αχρείαστο.


Αρνητικά που έχω προσέξει


Το κραγιόν αυτό πέρα του ότι έχει απίθανο χρώμα απλώνετε πολύ εύκολα και δεν ξεραίνει στα χείλη. Ο κύριος λόγος, για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι ότι δεν στεγνώνει εντελώς. Για αρκετούς, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα. Παρόλο που έχει μια μεγάλη διάρκεια αντοχής, όταν φτάσει η στιγμή που θα φας κάτι ή θα πιεις, τότε μεταφέρετε πάνω στο ποτήρι ή το φαγητό σου!




Αυτά από εμένα σήμερα,
εσύ έχεις δοκιμάσει το κραγιόν αυτό;



Φιλιά πολλά!
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.