Ads Top

3+1 λάθη που κάνεις και δεν διατηρείτε το μακιγιάζ σου, απο το πρωί ως το βράδυ!


Έχεις παρατηρήσει ποτέ ότι το πρωί όταν φτιάχνεις το μακιγιάζ σου μπροστά στον καθρέφτη έχεις ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που αντικρίζεις μετά από κάποιες ώρες; Είναι λες και το μακιγιάζ έχει εντελώς εξαφανιστεί από το πρόσωπο σου!

Είναι αρκετά αγχωτικό, ιδικά σε μέρες που θες να μείνεις άψογη από το πρωί που φεύγεις από το σπίτι μέχρι το βράδυ που θα ξανα επιστρέψεις. Μην αγχώνεσαι άλλο, στο σημερινό μου post σου επεξηγώ ποια λάθη κάνεις και δεν σου διατηρείτε το μακιγιάζ σου αλλά και πως να τα βελτιώσεις

Δες πιο κάτω όλα τα λάθη που κάνεις και πώς να τα βελτιώσεις!



Δεν καθαρίζεις το πρόσωπο σου πριν το μακιγιάζ!


Ένα από τα πιο μεγάλα λάθη που παρατηρώ συνήθως είναι, ότι δεν καθαρίζεις το πρόσωπο σου σωστά. Σου συνιστώ πριν απλώσεις το μακιγιάζ σου να καθαρίσεις το πρόσωπο σου με ένα σαπούνι ιδικό για την επιδερμίδα σου. Μετά σε ένα βαμβακάκι πρόσθεσε λίγο toner και πέρασε το σε όλο σου το πρόσωπο, έτσι θα μαζέψεις οποιαδήποτε ακαθαρσία έχει ξεμείνει. Όταν καθαρίσεις σωστά το πρόσωπο σου θα προσέξεις ότι το foundation σου απλώνετε πιο ομοιόμορφα και το μακιγιάζ σου διατηρείτε πολύ περισσότερο.





Δεν χρησιμοποιείς βάση!

Ένα πολύ συνηθισμένο λάθος που κάνεις και δεν διατηρείτε το μακιγιάζ σου, είναι ότι δεν χρησιμοποιείς βάση. Η βάση είναι ένα προϊόν ιδανικό για να σε βοηθήσει να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επέλεξε μια βάση κατάλληλη για την δική σου επιδερμίδα, αν είσαι μεικτή προς λιπαρή σου προτείνω να βάλεις μια mattifying βάση, η οποία απομακρύνει την λιπαρότητα και κρατά το πρόσωπο σου matte. 




Δεν χρησιμοποιείς το κατάλληλο foundation!


Ένα εξίσου σημαντικό λάθος που κάνεις, είναι ότι δεν χρησιμοποιείς την κατάλληλη φόρμουλα foundation για την επιδερμίδα σου. Το λάθος αυτό συμβαίνει κυρίως στις κοπέλες που έχουν λιπαρή επιδερμίδα. Αν έχεις και εσύ λιπαρή επιδερμίδα σίγουρα το foundation σου εξαφανίζετε μετά από κάτι ώρες. Προσπάθησε να βρεις foundations τα οποία δεν περιέχουν λάδι μέσα, τα λεγόμενα oil free. Επίσης σου προτείνω να δοκιμάσεις mattifying foundation, το οποίο είναι πιο κατάλληλο για εσένα και θα διατηρείτε πολύ περισσότερες ώρες.



Δεν σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου!


Ένα πολύ σημαντικό λάθος που κάνεις και δεν σου διαρκεί το μακιγιάζ, είναι ότι, δεν κλειδώνεις το αποτέλεσμα. Μετά το foundation (και το concealer), απαραίτητο βήμα είναι να προσθέσεις πούδρα από πάνω. Η πούδρα σε βοηθάει να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου, προκειμένου να διατηρηθεί πολύ περισσότερο. Επίσης η πούδρα θα δράσει σαν μια μεμβράνη προστασίας του δέρματος σου κατά της ρύπανσης του περιβάλλοντος .


Αυτά απο εμένα σήμερα 
αν θες να δείς περισσότερα κοίταξε εδώ!

Φιλιά πολλά
Angelique Xaritena

Powered by Blogger.